❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Xufa Rock

Xufa Rock

Alboraya

El Xufa Rock és un festival de música organitzat per l'associació Llaurant Cultura amb la voluntat de promoure l’Horta d'Alboraia i els seus valors com a bé intangible propi dels valencians, l'esperit Horta Friendly. El nom del festival és ja en si mateix una promoció de les tradicions valencianes. És la tradicional Xufa d'Alboraia (DO Xufa de València), que dóna lloc a la beguda autòctona més internacional i en els últims anys a infinitat de productes, l'encarregada de donar-li nom al festival. Llaurant Cultura sempre hem cregut que l’horta és plenament capaç d'oferir un entreteniment cultural integral, de plena qualitat, sostenible i totalment competitiu.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies