❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Orquestra Simfònica Harmonia

Orquestra Simfònica Harmonia

Calella

Cor Harmonia Calellenc Neix el novembre de 1998. Actua en diverses poblacions del país i en auditoris i teatres com el Palau de la Música Catalana,Teatre Jardí de Figueres entre altres. Participa en festivals de Música. Ha estat dirigit per diversos directors com Daniel Gil de Tejada , Ricardo Estrada, Albert Deprius i ha estat acompanyat de les Orquestres Simfònica del Vallès, Simfònica Sant Cugat, Harmonia. Han col•laborat amb el Cor solistes com Beatrice Jiménez, Carles Daza, Carmen Solis,Toni Marsol entre altres. Es dedica a oferir recitals lírics, òperes escenificades com Tosca, Marina, L'Elisir d'Amore, i sarsueles com Cançó d'Amor i de Guerra. Ara té la seva pròpia Orquestra.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies