❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Colla Castellera Laietans de Gramenet

Colla Castellera Laietans de Gramenet

Santa Coloma de Gramanet

Som una Colla Castellera que considera els Castells com quelcom més que una activitat cultural o esportiva, molt més que una singularitat catalana, creiem que és una forma molt completa de fer societat i grup, d'unir persones diferents per a aconseguir una fita comuna. Per això el nostre principal objectiu és esdevenir una eina d'integració i cohesió per a la ciutadania colomenca, donar a conèixer el “fet casteller” a la nostra ciutat difonent els valors socials que té i ser una entitat integrada en el teixit social de la ciutat, per a poder col•laborar amb altres associacions en la creació de projectes comuns.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies