❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Piris

Piris

Folgueroles

Fa molts anys que em dedico a la música,voltant per escenaris d' arreu , La meva carrera va començar a finals dels anys 80's , vaig començar fundant grups de rock a osona , fins que a mitjans dels 90's, em vaig afincar a la provincia de Málaga on durant 15 anys vaig tocar amb diverses orquestres de ball , al 2009 torno a viure a Catalunya a finals del 2010 vaig decidir enregistrar el meu primer traball de temes propis amb la meva banda i amics musics que han col-laborat tambè en la gravació ;un disc molt treballat , molt variat en estils , fet de tot cor per arrivar a vosaltres amb les meves cançons.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies