❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

ORIOL LLAURADÓ

ORIOL LLAURADÓ

Barcelona

La meva trajectòria en el món de la fotografia ha estat canviant i evolucionant. Després de la formació acadèmica, vaig col·laborar per a diferents agències de publicitat i vaig treballar per la revista Interiors de La Vanguardia i la revista "Cocinas i baños" de RBA. Per després canviar al món del periodisme, com a fotògraf al Peridic, i més tard, vaig passar a treballar com a càmera a la televisió andorrana ATV. En el seu moment també vaig ser seleccionat per l'Oficina de Turisme de la Generalitat per fer fotografies de les festes populars declarades d'interès turístic a Catalunya, documentant més de 60 festes.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies