❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Arnau Olivé

Arnau Olivé

Banyoles

Sóc un Enginyer de So i Imatge que sempre ha volgut anar més enllà de la tecnologia. M'interessa l'art en moltes de les seves vessants, i també la història. He estudiat música i teatre bàsic. He compost música electrònica d'autor, cantada, i he realitzat concerts arreu de Catalunya com a Orna, amb diferents músics acompanyants. Juntament amb 4 persones més, aquest 2013 hem guanyat el concurs de curtmetratges western (produïts en 24h) Wevoo. He treballat en disseny de so i sonorització d'espectacles. En les meves creacions, m'interessa despertar les emocions de l'espectador per sobre de qualsevol altra cosa. Crec que si una creació no comença emocionant el propi creador, no servirà per res.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies