❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Borja Franco

Borja Franco

Barcelona

Borja Franco (1988) va estudiar periodisme atret per la idea de ser reporter. Aquesta voluntat de posar-se a la pell dels demés el va acabar portant cap a l'acció, combinant el reporterisme amb l'activisme social. Durant anys ha participat en nombrosos projectes de cultura de pau, ha treballat en un centre de refugiats a Polònia i en un centre sociocultural a Itàlia, i ha fet d'educador social a Barcelona amb joves immigrants. Aquests valors humanistes l'han duut també a trepitjar el camp, collint fruita i participant en projectes de permacultura. I és en el marc d'aquesta visió holística i transformadora que troba en el cinema documental una eina més per a conèixer i millorar el món.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies