❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

El Rosal - Associació Alba

El Rosal - Associació Alba

Tàrrega

L'obrador El Rosal va ser fundat l’any 1920 per la família Serra a Tàrrega. Aviat va aconseguir que les seves galetes obtinguessin una gran popularitat gràcies a la seva fórmula, el seu procés artesà i els ingredients de qualitat. L’any 2003 tanca un acord amb l’Associació Alba per rellançar la marca i continuar amb el negoci amb l'objectiu de donar feina a persones amb discapacitat. El Rosal és ara una activitat empresarial dins del Centre Especial de Treball de l’Associació Alba. L'obrador de galetes artesanes El Rosal necessita créixer per millorar la seva rentabilitat i continuar amb el projecte social. Ajuda'ns a endolcir el futur de les persones!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies