❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

marga

marga

Villanueva y Geltrú

Sóc llicenciada en ciències biològiques i doctora per la Universitat de Las Palmas de Gran canaria. Postgrau y máster en nutrició. Treballo de professora a la Universitat ramón Llull. He estat professora i faig investigació en educació nutricional i trastorns del comportament alimentari. Actualment estic jubilada. He escrit molts materials didàctics de nutrició per a nens i el llibre: Júlia, aprenc a estimar-me. La meva passió és la fotografia. He fet exposicions a diferents llocs: Vilanova i la Geltrú, Barcelona, Sant Pere de Ribes, Vilassar de mar, Matanzas ( Cuba) . També, he guanyat diversos premis.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies