❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Vailets de Gelida

Vailets de Gelida

Gelida

Som els refundats Vailets de Gelida. Portem un any i mig en marxa, i ja hem pogut alçar a plaça el primer castell de 6 (gràcies als castellers de les Roquetes i la Jove de Sitges). Cada dia estem més a prop dels castells de 7 i mig dels originals Vailets dissolts l'any 2001. Ara ens estem consolidant en els 6 pisos, i ja pensem en la torre... Però el més important és la seguretat. Necessitem una ajudeta per poder pagar l'assegurança i renovar un parell de cascs de la canalla. Per pujar més amunt, és l'únic que ens falta. No tenim local propi, i les ajudes públiques no sempre són suficients. Però amb pit i collons, estem tirant endavant. FORÇA, EQUILIBRI, VALOR, I SENY!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies