❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

ARTÈRIA

ARTÈRIA

Igualada

Em dic Lluïsa Avante i diuen de mi que sóc una somiatruites, que no toco de peus a terra i que faig volar coloms. Em mou el món de l'escriptura, la poesia i l'art en general encara que professionalment em dedico al comerç; des de fa tres anys gestiono exposicions en un bar a Igualada i això m'ha donat una visió molt propera de les ganes de cultura que corren entre la gent. Fa temps que m'empeny un projecte que vol veure la llum i aquesta percepció m'ha donat l'impuls necessari per dir: "I si..." Doncs sí, amb ganes, empenta, dedicació i molta il·lusió ho veig possible. Posar els peus en terra i la mirada enlaire.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies