❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

ANCGarrotxa.cat

ANCGarrotxa.cat

Olot

ANC Garrotxa és l'agrupació de totes les seccions locals de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) a la comarca de la Garrotxa. No té cap ànim de lucre i treballem per promoure les condicions socials i polítiques necessàries per la constitució de l'estat català propi, independent, de dret, social i democràtic. Per aconseguir-ho organitzem tota mena d'actes divulgatius i de dinamització social. Com a trets característics podem dir que ens mantenim al marge de qualsevol partic polític i no ens presentarem a cap mena d'eleccions. Com a agrupació comarcal, formem part de l'Assemblea Nacional Catalana.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies