❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

maria

maria

Donegal

Sóc una barcelonina a qui li encanta veure món. Després de passar temps a Dublín i Londres, fa molts anys que visc en una part remota i preciosa d'Irlanda (Donegal) amb el meu marit i fills. Dibuixo i pinto des de sempre. Vaig estudiar Comunicació Audiovisual i dos anys de Belles Arts. He treballat en festivals de cinema, producció de documentals, lectura de guions, traducció, donant classes d'idiomes...Però MAI he deixat de dibuixar i pintar. Ni d'escriure! Pinto perquè em dóna joia i també per encàrrec. Escric per expressar pensaments i sentiments. Ara estic preparant aquest llibre il·lustrat i una exposició de treballs plàstics sobre la maternitat. I tinc un munt d'idees al calaix!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies