❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Projecte Fabricantes de Bunyola

Projecte Fabricantes de Bunyola

Buñola

Col·lectiu investigador Projecte Fabricantes: Paquita Canals, Caterina Garcias, Bàrbara Suau. Un equip de feina creat l’any 2009 amb l’objectiu d’espavilar i construir la memòria de l’única industria tèxtil de Bunyola- Mallorca, el nostre poble natal, ta Amb 4 anys de recerca i una setantena d’entrevistes audiovisuals realitzades, hem aprofitant els testimonis vius de les seves treballadores, per revaloritzar amb elles, i per elles, la seva contribució al procés històric, econòmic i sociològic de Bunyola, com a treballadores i com ciutadanes. En el centenari de Sa Fàbrica (1913-2013), referència toponímica en el poble, volem que tot Bunyola conegui els resultats de la nostra investigació.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies