❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Joan Antón Sánchez

Joan Antón Sánchez

Badalona

Productor i director de escena. Ha treballat amb la companyia OPERA MOBILE i amb ÒPERA DE CAMBRA DE MADRID. Ha realitzat la posada en escena per a espectacles que s’ha vist a alguns dels principals espais escènics de l’Estat. Darrerament ha treballar amb l’orquestra de Cadaqués (doble concert Poemes d’amour de Albéniz i El amor brujo de Falla amb Jordi Dauder (actor), Estrella Morente (cantaora), Jaime Martín (director) i l’Orquestra de Cadaqués i de Eight Songs for a Mad King (Vuit cançons per a un rei boig), de Maxwell Davies sobre poemes de Randolph Stow. Amb Leigh Melrose (baríton).

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies