❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

MúcabDans

MúcabDans

Barcelona

MÚCAB DANS és una companyia de Dansa, Música i Multimèdia que treballa i investiga des de la plàstica, les emocions, el moviment i la multimèdia per generar un llenguatge escènic propi i proper al públic. Fundada al 2010 per un equip jove, inconformista i inquiet, de ballarins, músics i enginyers multimèdia, intenta fer-se un espai en el panorama escènic actual. Des de llavors han creat i produït diferents espectacles com "Pirouette en Re menor", "MUT[is]#01", "Bombolles de paper".. Actualment estan treballant en el seu nou projecte, MUT[is]#02, un espectacle de Dansa + Autòmates que s'estrenarà al Festival TNT-Terrassa Noves Tendències 2013.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies