❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Ajuntament de Cardona

Ajuntament de Cardona

Cardona

L'Ajuntament de Cardona impulsa el projecte de recuperació de l'Àliga de la vila amb la voluntat de fer renéixer un dels símbols més destacats del patrimoni festiu de la vila ducal, desaparegut a la fi de la Guerra de Successió. La recuperació de l'Àliga i el seu ball -documentats a Cardona amb anterioritat al segle XVII- es farà realitat el proper mes de setembre durant la celebració de la Festa Major de la vila, quan l'Àliga ballarà en honor a la Mare de Déu del Patrocini, patrona de Cardona. La nova figura estarà coronada amb la corona ducal, portarà l'escut de la vila gravat al pit i tindrà una inscripció amb els noms de totes les persones que ajudin a fer realitat la seva recuperació.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies