❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Back to Brass

Back to Brass

Valencia

El grup de cambra Back to Brass és un quintet de metalls, format per 2 trompetes, 1 trompa, 1 trombó i 1 tuba, formació típica d'un quintet de metalls. Naix al 2009, per un grup d'estudiants del Conservatori Superior de Música de València. Premiat en diferents concursos de música de cambra, el seu repertori abasta música original, arranjaments de tots els estils, obres per a solista i quintet, i obres per a gran formació i quintet solista. Entre els seus espectacles destaquen Back to Styles, Back to Lyrics, Amb veu i vent, o Enganxats a Monk, junt amb el trompetista David Pastor, el qual ha cristalitzat en el primer CD enregistrat pel grup. Back to Styles serà el proper treball discogràfic.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies