❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Auxili

Auxili

Valencia

Auxili és un grup de música reggae amb clares influències de l’ska, el dancehall, el rap i el ragamuffin, va nàixer l’any 2005, quan un grup d’amics decidiren ajuntar-se per tocar versions d’Obrint pas, la Gossa sorda i Sva-ters. Així, l’any 2010 van traure el seu primer disc, “Existirem...?",amb un estil marcat per l’ska, molt rítmic i valencià. Aquest treball va tindre una gran acceptació dins del panorama musical valencià, encara que s’evidenciava la poca experiència musical i de gravació en l’estudi. Tres anys després, Auxili torna a la càrrega amb nous components i un estil canviat, més potent i musicalment més madur. Creiem que ha arribat el moment de traure el segon disc. AJUDEU-NOS!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies