❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Oriol Barri

Oriol Barri

Manresa

L'any 2015 apareixia el disc "Nosaltres" i, desde llavors, la vida m'ha canviat radicalment. He col·laborat amb Stop Mare Mortum, he marxat de voluntari als camps de persones refugiades de Grècia, hem fet la cançó "Un món per a les persones" amb en Ferran Gallart (Strombers), hem coordinat de la campanya "Casa Nostra, Casa Vostra" al Bages, i, en aquests mesos hem viscut experiències que necessitaven plasmar-se en un nou disc. Ara presentem el 2n disc, "Quan tot canvia" amb la producció de Bernat Sànchez (Mine, Joana Serrat) amb un estil nou que no us deixarà indiferents. Hi ha fets que et canvien, et fan evolucionar i créixer. A vosaltres, què us ha canviat?

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies