❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

escolesmallorquines

escolesmallorquines

Palma

El Moviment d’Escoles Mallorquines nasqué l’any 1984 com a resposta a les inquietuds de molts de mestres d’aleshores que estimaven la llengua i la cutura pròpies de les Illes Balears. L’entitat neix amb un objectiu clar: L’ensenyament en català a totes les escoles de l’illa. El primer lema fou “L’ensenyament en Català a tot arreu”. Després 25 anys i és molta la feina feta per l’entitat, però l’objectiu inicial segueix vigent. Actualment l’entitat treballa en tres eixos: - El foment del català a l'àmbit educatiu. - L'apropament de la cultura popular i tradicional a l'escola. - Facilitar la renovació pedagògica.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies