❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

The Gospelizers

The Gospelizers

La Garriga

Som The Gospelizers, cor de gòspel de La Garriga ( BCN ) i en plena presentació del nostre primer espectacle "ENERGIA" ens ha sorprès la notícia que hem estat seleccionats/des per participar a concurs a l'European Gospel Festival Montegrotto 2024, certamen que any rere any escull el millor cor de Gòspel d'Europa! El festival es celebrarà el cap de setmana del 26 al 28 de juliol a la ciutat Italiana de Montegrotto Terme i tindrem la oportunitat d'actuar durant 35 minuts, juntament amb una dotzena de cors de tot Europa, per mostrar el que sabem fer i optar a aquest preuat títol. Només pel fet d'haver estat seleccionats/des ja ens sentim super afortunats/des, però ara toca organitzar-ho tot!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies