❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Josep S. Blasi

Josep S. Blasi

Barcelona

Sóc un director de Móra d'Ebre (Tarragona), però fa més de vint anys que visc a Barcelona, des que vaig estudiar a l'ESCAC, especialitat en guió. En els meus primers anys al sector vaig estar combinant l'escriptura amb la producció. El 2012 vaig fer un màster de branded content i storytelling transmèdia i vaig passar a generar continguts per a marques. En aquesta època també feia de filmaker elaborant vídeos corporatius en una agència de comunicació. El 2017 vaig entrar com a creatiu a la productora Sauvage.tv. Avui en dia sóc director de continguts originals i formo part d'un gran equip en el que treballem projectes de publicitat i ficció per a un mercat internacional.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies