❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

CLUB REM MATARÓ

CLUB REM MATARÓ

Mataró

El Club Rem Mataró som una entitat sense ànim de lucre amb l’objectiu de fomentar i desenvolupar la pràctica del rem de banc fix, transmetent els valor de l’esport i el treball en equip. Practiquem aquesta modalitat esportiva tant en la seva vessant competitiva com lúdica i utilitzem el Llagut Català i el Llaüt Mediterrani, embarcacions on hi van 8 vogadors o vogadores, i un timoner o timonera. També disposem d’un Batel, una embarcació més petita amb la meitat de tripulants. Amb un palmarés impressionant malgrat la nostra joventut, aquest 2024 volem de participar en el Campionat d'Espanya de banc fix del Mediterrani, amb els equips Absolut masculí i femení i Veterà femení.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies