❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

AMMA

AMMA

Andorra la Vella

L'Associació de Malalties Minoritàries d'Andorra està formada per persones afectades, famílies i voluntaris. Va néixer amb la finalitat de contribuir en la divulgació i coneixement de les malalties minoritàries, defensar els drets de les persones afectades -per aquestes malalties encara moltes desconegudes o sense tractament- i orientar i ajudar a les famílies. Hem posat en marxa un projecte socio-educatiu en el que volem visibilitzar les malalties minoritàries, sensibilitzar la societat, empoderar als afectats i oferir recursos educatius. Treballem l'empatia, l'atenció a la diversitat, la inclusió, el respecte per la diferència, la resiliencia, les fortaleses i la gestió de les emocions.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies