❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Jaume Segura Garcia

Jaume Segura Garcia

Algemesí

Fundada el 1971 sota la tutela del seu fundador Diego Ramón Lluch i recollint any rere any el testimoni dels 2400 cantors que han cantat en alguna de les agrupacions corals, la Schola Cantorum d’Algemesí ha esdevingut una manifestació cultural important al seu entorn. Una associació musical adaptada a les necessitats d’expressió de la música coral i instrumental, recolzada pel poble d’Algemesí i amb un volum d’activitat és de més de 25 hores setmanals, 500 membres en actiu i una mitjana de 25 concerts i actuacions per any. Pertany a la Federació de Cors de la Comunitat Valenciana i manté relacions amb la Federació Nacional de Pueri-Cantores i la Federació Catalana de Entitats Corals.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies