❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Nereo

Nereo

Begur

NEREO és una associació sense afany de lucre que treballa per aconseguir el desenvolupament sostenible de la Costa Brava des de 1990, amb il·lusió, transmetent coneixement i valors i aportant eines per a l'acció. Actuem localment tant a mar com a terra, duent a terme petites actuacions innovadores i amb un fort poder de demostració i involucrant a la ciutadania, l'administració i l'empresa en la conservació dels valors naturals del litoral de la Costa Brava. Volem una societat que respecti el nostre entorn, valori la seva riquesa i s'impliqui en aconseguir un litoral organitzat, i ho fem a través de la il·lusió en el treball, la innovació continuada i el treball en equip.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies