❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Gegants Vells de la vila de Sitges

Gegants Vells de la vila de Sitges

Sitges

Som la colla de geganters dels Gegants de la vila de Sitges. Comptem amb dues parelles: l'original -Els vells-, més que centenària (l'any passat van complir 125 anys - 1897/2022) els quals han acabat de ser restaurats i han recuperat la imatge inicial de 1897. I la parella nova -Els nous- que el 2025 faran 50 anys i que són una còpia dels originals. Els Originals foren dissenyats pel gran figurinista nacional Lluís Labarta. Els nous llueixen una adaptació del vestuari fruit d'un gran dissenyador sitgetà, Artur Carbonell, de 1955. Són uns gegants de gran valor patrimonial, històric i artístic a nivell nacional. I les sitgetanes i sitgetans se'ls estimen amb absoluta admiració.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies