❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

ConcursBarcelona Percussió

ConcursBarcelona Percussió

Barcelona

Vaquetes del Guinardó vam néixer l’any 2012 i des de llavors ens hem dedicat a portar la música i la cultura de carrer allà on calgués. Per això, des de fa cinc anys, vam agafar el compromís de continuar amb la tradició del Concurs Barcelona Percussió. El nostre objectiu és omplir el barri de percussió, oferir un espai de xarxa pels grups assistents i ressaltar la importància de la música de carrer. Per fer-ho possible necessitem la col·laboració dels grups participants, dels comerços del barri i de totes les persones voluntàries. Aquest any també hem creat aquest verkami per comptar amb la teva ajuda. Qualsevol aportació serà un gran impuls per nosaltres i t’estarem molt agraïdes!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies