❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

A les vuit al Raval

A les vuit al Raval

Terrassa

‘A les vuit al Raval’ és l’hora i el lloc on habitualment es produeixen les assemblees del 15M a la ciutat de Terrassa, però ara, prenem aquestes coordenades per nombrar un recull en forma de llibre i documental sobre el que l’#acampadatrs ha representat i representa per a les persones que hi han participat a diferents nivells. D’una banda, el llibre recollirà les reflexions i vivències escrites en primera persona d’aquelles que hi han pres part. D’altra banda, el documental serà una edició de les entrevistes i enregistrament d’imatges que es van dur a terme especialment durant l’acampada al Raval de Montserrat.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies