❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Bastoners de Terrassa

Bastoners de Terrassa

Terrassa

El ball de bastons de Terrassa es va recuperar fa més de 40 anys, quan una colla sortí a ballar al carrer el dia de Sant Jordi del 1981 acompanyats amb gralles. Actualment, la colla ja disposa de més de 30 balls. Darrerament, la colla fa unes 40 actuacions per any entre ballades i tallers. L’entitat té un centenar de components entre els petits, els mitjans, els joves, els grans i els músics. En aquests darrers anys treballem amb una mirada molt més humanista, pedagògica i educació en el lleure. La colla està adherida a la Coordinadora de Grups de Cultura Popular i Tradicional Catalana de Terrassa i a la Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies