❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

TEIA MONER

TEIA MONER

Palau-solità i Plegamans

Teia Moner impulsora del MIT, té una llarga trajectòria artística distingida amb premis i un extens recorregut educatiu formant a infanta i a educadors. És una col·leccionista apassionada dels titelles i de les seves històries. Arrel de la publicació per part del Departamenr d'Educació de la seva Llicència d'Estudis sobre la utilització del titella com a recurs per millorar els aprenentatges escolars (2006), ha donat conferències a Europa, Canadà i Amèrica del Sud. En aquesta aventura no està sola, s'ha rodejat d'un equip de professionals experts en les matèries necessàries per a dur a terme el projecte del MIT, el primer Museu Internacional dels Titelles de Catalunya.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies