❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Festival de Jocs

Festival de Jocs

Barcelona

“Què t’hi jugues?” és un Festival de jocs Populars i Tradicionals que vol portar els nostres jocs de ara i de sempre un altre cop al lloc on els hi toca ser, al carrer! I per a tothom! El festival és una idea de l’associació cultural Xankikipugui, al voltant de la qual ens hem vinculat també d’altres persones formant un grup de gent que creu en el joc al carrer com a eina d’aprenentatge, socialització, patrimoni cultural dels pobles, i espai de llibertat que s’ha transmès de forma espontània de generació en generació. Xankikipugui és una associació cultural sense ànim de lucre, centrada en la promoció de diferents expressions de la cultura popular.

Festival de Jocs aún no ha apoyado ningún proyecto, ¡pero puedes descubrir otros proyectos en marcha!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies