❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Col·lectiu Revolta 1873

Col·lectiu Revolta 1873

Alcoy

En 2023 Alcoi celebra el 150 aniversari de la Revolució del Petroli. Els fets del 9 de juliol i els mesos posteriors mereixen ser commemorats com el que va significar, un conflicte de classes i no una qüestió romàntica. Homenatjar la classe treballadora és reconèixer el paper protagonista tant de la Revolució industrial com de la repressió que va patir després de l'estiu de 1873. Partint d'aquesta fita naix el Col·lectiu Revolta 1873 format per membres del sistema educatiu públic: Diego Fernández, professor d'història a l'IES Andreu Sempere d'Alcoi; Lluís Català, professor de sociologia de la Universitat d'Alacant i Rebeca Sanjuan, mestra de l'Escola de Benilloba.

Col·lectiu Revolta 1873 aún no ha apoyado ningún proyecto, ¡pero puedes descubrir otros proyectos en marcha!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies