❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Els Xiquets de Cambrils hem tornat! AJUDA'NS A CRÉIXER!

Volem que cambrils torni a ser vila marinera i castellera. El nostre retorn a l'activitat el volem celebrar organitzant la primera gran trobada de les colles castelleres del sud. Tots aquests projectes no seran possibles sense la teva ajuda. Ajuda'ns a créixer

xiquets de cambrils

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
25
Aportaciones
680€
De 3.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Història:

La colla castellera dels Xiquets de cambrils té una llarga historia, la qual s’inicia amb la seva primera actuació el 8 de desembre de 1993. Durant els següents 8 anys d’activitat ens vàrem moure còmodament entre castells de 6 i 7, descarregant castells com el pilar de cinc o el 4 de 7 amb el pilar al mig.

L’any 2002 la colla castellera va cesar la seva activitat degut a diverses circumstàncies i el municipi de Cambrils es va quedar sense la colla castellera més meridional de les existents a Catalunya.

Des de l’octubre de l’any 2013, la colla castellera, impulsada per un grup d’antics castellers amb molt d’entusiasme i ganes de recuperar els castells a la vila de Cambrils, va reprendre de nou la seva activitat.

EL MOTIU DE LA CAMPANYA.

Els Xiquets de cambrils, tot i ser una colla amb molta història, al cesar la seva activitat esdevé des de la seva refundació una colla en formació dins de la coordinadora de castells. Aquest fet suposa que el cost de l’assegurança esdevingui molt elevada, sent aquesta de 3.000€. És necessari també, per desenvolupar els assajos amb els menors riscos possibles, la instal•lació d’una xarxa suspesa en una estructura, per tal d’evitar els impactes amb el terra en el cas que el castell faci llenya. No menys importants són els casc dels nens que pugen al castell per fer d’enxaneta.

Som Casteller que a més de fer castells tenim moltes ganes de portar endavant altres projectes, tant per la nostra gent com per tothom que s’hi vulgui apuntar. Un d’aquests esdeveniments serà la Setmana de la Colla en la qual es realitzaran moltes activitat, amb la intenció de difondre la cultura castellera i fer passar una bona estona a tothom que hi vulgui participar, i així poder-se oblidar per una estona dels problemes que ens envolten.

Per poder materialitzar tots aquest projectes et necessitem a tu, necessitem que ens ajudis, que et sentis part del nostre projecte, i així amb una mica de sort poder materialitzar el nostre somni col•lectiu..

Entrega de premis.

Els premis seran entregats al nostre local del Carrer Sant Plàcid 18-20 o bé per mitjà de correu.

Segueix-nos i informe't sobre els nostres projectes i activitats.

Facebook.com/Xiquets-de-Cambrils
@XiquetsCambrils
XiquetsdeCambrils.cat

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies