❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

FACA- Festes Alternatives de CArcaixent 2014

Les Festes Alternatives de CArcaixent som una organització assembleària i autogestionada que intenta crear una xarxa d'oci i cultura de manera alternativa i popular. Busquem la màxima participació d'individus i de col·lectius. Juntes farem les festes que volem!

FACA

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
81
Aportaciones
1.635€
De 1.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Les FACA són una eina alternativa de cultura i oci. Oferim activitats per a totes les franges d'edat, com teatre, activitats infantils, campionats esportius, concerts, cercatasques, exposicions, mostra històrica local.

A què destinem les vostres aportacions?

Les aportacions aniran destinades a les despeses generades per les activitats de les festes com material per a exposicions, lloguer d'equip de so, lloguer del local durant les festes, la publicitat i la cartelleria, els honoraris dels artistes, materials de cuina i ingredients.

Recompenses

Intentem que les nostres recompenses siguen més que material propi de les FACA.

Ens agrada participar d'altres projectes com els discs de Pau Alabajos o Cesk Freixas o oferir una activitat nostra, La ruta dels esperits (un recorregut nocturn en la què introduïm al públic en un passatge històric amb tocs de misteri i terror).

L'eixida micològica és una activitat futura de les FACA que consta d'una introducció teòrica a la recol·lecció de bolets i la seua pràctica (depenent de l'oratge s'ubicarà en una o altra data de la tardor).

Les festes de Carcaixent són del 8 al 16 d'octubre i les recompenses es podran recollir durant la celebració d'aquestes.

Aquelles persones que no puguen recollir les recompenses durant les festes, podran recollir-les més endavant, contactant amb nosaltres a [email protected]

Mostra de les samarretes de les VI FACA. El disseny és de l'artista de Carcaixent Borja Ibañez ;-)

Calendari (provisional) FACA 2014

Dissabte 4 octubre

  • 11:30h Inauguració Exposició "UNGÜENT DEL MES DE MAIG" amb plantes de Carcaixent. Mercat Municipal. Fins dia 16.

  • 12:00h VI Concurs Internacional D'Allioli. Mercat Municipal.

  • 17:00h Taller d'Stencil a càrrec de Toni Espinar (plantilles per pintar). La Penya Esportiva

  • 20:00h Espectacle i presentació del llibre "ANIMALS DE SÈQUIA" de Rosa Roig. (espectacle presentat al MIM de Sueca). Penya Esportiva.

Dimecres 8 d'octubre

  • 18:00h Arreplegà d'Albaes populars. Plaça del Mercat.

  • 20.00h Berenar-sopar de picadeta per gentilesa de les FACA. I en acabar, Albades a doll per majors i menuts, amb Aina Tarrasó. Plaça del Mercat.

  • 23:00h Concert del cantautor CESK FREIXAS. Cafè la Plaça

Dijous 9 d’octubre

  • 10:30h Eixida guiada a la COVA DE LES MERAVELLES amb explicació de la seua història i fauna protegida. Piscina Municipal.

  • 18:30h Teatre eròtic i d'humor "PER L'AMOR DE DÉU" no apte per a beatos. Cafè la Plaça.

  • 20:00h Concert canalla del "CIFU". Cafè la Plaça.

Divendres 10 d’octubre

  • 19:00h EL CERCATASQUES: cercavila de bar en bar acompanyats de música

Recorregut: La Roja, Carpe Diem, Cerveseria Al Son, La Penya Esportiva i el Dau al Set.

  • 23:59h Concert de GRAHAM FOSTER. Pub Dau al Set.

Dissabte 11 d’octubre

  • 9:00h Eixida guiada a la SIMA DE L'AIGUA amb explicacions dels jaciments neolítics i les coves i avencs del Realenc. Col•labora ADN

  • 14:00h Dinar + "CABARET DE CIRC" del grup LA FINESTRA NOU CIRC.(malabars, màgia, acrobàcies, monocicle, un presentador i humor.

10 euros. Cal reservar entrada al 691429768, aforament limitat 80 adults.

  • 23:59h Concert de "BETTY FISH AND THE SHARK" amb Òscar Britz. Pub Dau al Set.

Diumenge 12 d’octubre

  • 12:00h Risoteràpia a càrrec de Tino Blasco. Plaça del Llimeral.

  • 14:00h Paella amb opció vegetariana. Cal reservar al 691429768.

  • 17:00h Concert de TONI DE L'HOSTAL. Pàrquing de les barraques.

  • 21:00h Sopar especial de les FACA. Cal reservar tíquet, 5 euros.

  • 23:59h IV RUTA DELS ESPERITS. Passetjada nocturna per viure les llegendes amagades de Carcaixent, de la mà d' El GRAN JORDIET. Inici: Parc Navarro Daràs.

Dimecres 15 d’octubre

  • 17:00h 1es Jornades Etnobotàniques SORO PIERA amb tallers de fruits de la tardor. Acompanyats per María Pilar Donat Torres, botànica i professora de l'UPV.

Propietats i usos de les nostres plantes amb tallers de melmelada, licor i encens. Inclou un tast dels fruits de la tardor del terme de Carcaixent. ORGANITZA: FACA, ADN, IES Arabista Ribera i UPV. Lloc: IES Arabista Ribera.

  • 19:30h II URBASCENES. Recorregut pel poble amb parades per gaudir de teatres a càrrec d'artistes i escriptors locals. Inici: Plaça del Mercat.

Dijous 16 d’octubre

  • 11:00h Espectacle de DANI MIQUEL i titelles LA TERRA DELS BABAUS del ball de San vito

(El calendari pot patir modificacions.)

+ Info

La FACA al facebook
twitter @lesFaca
facarcaixent.blogspot.com

O contacta amb nosaltres a: [email protected]

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#01 / CARTELL VI FESTES ALTERNATIVES A CARCAIXENT

Ja està tot enllestit! Les VI Festes Alternatives a CArcaixent preparades per a gaudir i participar. Vos passem el cartell i tota la informació. Si teniu qualsevol pregunta o dubte contacteu amb nosaltres.

Enguany girem la vista al nostre entorn i fem unes festes més naturals! Anem a visitar la cova de les meravelles i la sima de l'aigua per conèixer el nostre patrimoni natural. També fem una exposició de l'ungüent del mes de maig, tant nostre, per aprofundir amb el patrimoni cultural tant savi que tenim. I amb moltes ganes presentem les 1es Jornades Etnobotàniques SORO PIERA on iniciem un camí de proximitat a les nostres plantes i els seus usos, camí que gràcies a Soro tenim ja molts coneixements i gran passió!

Aquest any també portem altres activitats interessants, com és un circ. Som gent que estimem la natura… leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies