❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

NOMÉS ELS VALENTS

NOMÉS ELS VALENTS és un curtmetratge sobre un fragment de la vida de la Jana; d'un moment, molt important, que la marcarà per sempre. Amb Port de la Selva de fons i el submarinisme com a marc, aquesta és una història d'acceptació, un viatge cap a la maduració.

NOMÉS ELS VALENTS

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
74
Aportaciones
2.845€
De 2.750€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

NOMÉS ELS VALENTS és un curtmetratge que neix com a projecte final de carrera d'un grup d'alumnes i amics de quart curs de l'ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya) i que narra un fragment de la vida de la Jana; un moment, molt important, que la marcarà per sempre. Amb Port de la Selva de fons i el submarinisme com a marc, aquesta és una història d'acceptació, un viatge cap a la maduració.

"Només el dolor ens fa créixer -deia-, però hem d'encarar el dolor amb valentia, aquell qui s'escapoleix i s'autocompadeix està destinat a perdre".

Durant la vida, passem per moltes etapes, molt diferents entre elles. A la infància, les coses ens passen i no ens les plantegem; les patim. A l'adolescència, ja no només patim sinó que interpretem, ens qüestionem, i és aquest tret diferencial el què ens fa prendre unes decisions. I havent pres unes decisions o unes altres, sense haver-ho sabut en aquell moment, un dia ens adonem que hem madurat. La Jana es troba en aquest moment. En el moment en què, en assabentar-se d'una mala notícia i veure els seus somnis trencats, ha de decidir. Decidir com vol seguir vivint; si en la negació o fent el difícil pas d'acceptar.

"Si tu comprens, les coses són com són. Si tu no comprens, les coses són com són".

Després de rebre la mala notícia, la Jana té el sentiment de: Per què m'ha tocat a mi? Per què sóc així? Per què veig els meus somnis esquerdar-se sense poder-hi fer res? La Jana s'ha d'adonar que sí que hi pot fer alguna cosa. Que no ho podrà solucionar però que el què ha de fer és aprendre a viure amb això, aprendre que de vegades la vida ens depara galledes d'aigua freda; acceptar-les o no és la nostra responsablitat, però acceptades o no, les coses seguiran sent així.

NOMÉS ELS VALENTS és una història d'acceptació i que reflecteix que l'amistat, tema latent i indeslligable de la història, és un element vital.

ELS PERSONATGES - CÀSTING

La JANA estarà interpretada per la JOANA VILAPUIG (Polseres Vermelles, Olor de Colònia).

La protagonista de NOMÉS ELS VALENTS és la Jana; una noia especial. No és la típica noia de 17 anys, estudiant de 2n de Batxillerat, preocupada per la manera de vestir, sortir de festa o lligar. És diferent. Una noia en un grup de nois.
És natural, sincera, espontània i un cul inquet. Una apassionada del mar i el submarinisme.

Té un gran món interior; molts cops fingeix estar bé, per no amoïnar als seus, quan en realitat no és així i té grans preocupacions guardades dins seu.

En els mals moments, s'aïlla; es crea la seva bombolla per desaparèixer, sense deixar que res de l'exterior hi entri. L'únic que aconsegueix trencar aquest escut és el seu millor amic Àlex.

Els MEMBRES DEL GRUP estaran interpretats per: ÀLEX MARUNY (Promoción Fantasma, Polseres Vermelles, Luna el Misterio de Calenda), ORIOL PUIG (Blog, Galerías Velvet), ARTUR BUSQUETS (Tres dies amb la família, Puzzled Love) i IÑAKI MUR (Animals, Losers).

Els co-protagonistes d'aquesta història són: l'Àlex, l'Isaac, el Víctor i l'Héctor. Ells, juntament amb la Jana, formen EL GRUP. Un grup que es va formar ja des de la infància a l'escola i que, malgrat el pas dels anys, ha seguit unit. Tot i que cadascú té les seves qualitats i defectes, com a grup es complementen molt bé. Comparteixen la vida quotidiana i els uneix molt el mar i les sortides a fer submarinisme.

Quan un del grup falta, res és el mateix.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

NOMÉS ELS VALENTS és un curtmetratge produït per ESCAC FILMS. Com que és un projecte ambiciós, l'equip tècnic també posem part del pressupost per poder-lo realitzar. Tot i així, necessitem més recursos per a les despeses de transports, dietes i lloguer de material d'art i foto, que és el que cobrirem amb els diners aconseguits mitjançant el Verkami.

CALENDARI

El rodatge es durà a terme del 3 al 13 d'octubre del 2014. Durant els mesos posteriors, el curt entrarà en fase de post-producció i l'estrena serà, aproximadament, l'estiu del 2015.

EQUIP TÈCNIC

Direcció - Blanca Vendrell

Guió - Blanca Vendrell

Ajudant de Direcció - Marc Caballero

Direcció de Producció - Yaiza Navarro

Direcció de Fotografia - Agnès Piqué Corbera

Direcció d'Art - Judit Ferrer

Disseny de Vestuari - Judit Ferrer i Atena Pou

Disseny de So - Cora Delgado

Muntatge - Aleix Massot

VFX - Paula Sinoga

Il·lustracions - Agnès Piqué

PER MÉS INFORMACIÓ

Facebook NOMÉS ELS VALENTS

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • NOMÉS ELS VALENTS

    NOMÉS ELS VALENTS
    Autor/a

    casi 9 años

    Hola Cecilia,

    La fecha todavía no está cerrada, os informaremos tan pronto como se cierre.

    Muchas gracias de nuevo por tu colaboración con nuestro proyecto.

  • Cecilia Cesaro

    Cecilia Cesaro

    casi 9 años

    Hola! Quiero saber que día se estrena "Nomes els valents". Gracias.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies