❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Piromusical La Coromina 2014

El Piromusical us necessita! Sigueu part d'aquest gran espectacle a partir de només 5€! Segur que sempre heu volgut sentir l'adrenalina de pitjar el botó que inicia un castell de focs, ara ho teniu a les vostres mans.

Categoría

Creado en

0
segundos
39
Aportaciones
680€
De 600€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Ja tenim aquí el vuitè Piromusical de la Coromina! En aquest set castells de focs us hem fet recordar la vostre infància amb la música de dibuixos animats de totes les èpoques, hem repassat les bandes sonores i anuncis més coneguts, em fet un recorregut pel rock català i l’opera... i aquest any SORPRESA!

Els amics del Piromusical continuem lluitant per aconseguir fer possible aquest espectacle any rere any, però cada cop ens és més difícil econòmicament parlant. Per aquest motiu us demanem ajuda i us demanem la vostra col·laboració per tal d'aconseguir entre tots que no es perdi aquest gran espectacle.

Sigueu partícips del piromusical

A què destinarem les vostres aportacions

Tota la recaptació anirà destinada al castell de foc i si superéssim la quantitat sol•licitada o l’invertirem em més pirotècnia per aquest any o l’estalviarem per l’any següent.

Sobre les recompenses

De recompenses n' hi ha de simbòliques, com posar el vostre nom a una carcassa, que pot pujar a més de 100m d’altitud, a d’altres més materials, com pitjar el botó que inicia el llançament. Si més no podreu dir que aquest espectacle,en el que nosaltres invertim molts esforços, també és una part vostre.

Sentiu-vos part de l’espectacle

Calendari previst

El Piromusical el realitzarem el 24 d’agost i les recompenses es faran efectives aquell dia. Els que tingueu el nom a una carcassa o candela,us enviarem la setmana abans, a quina peça sortirà i a quina ubicació.

Més info

Facebook Amincs Piromusical
Facebook Bruixes de Cardona
Facebook Comissio

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • LAUREANO MORENO GALERA

    LAUREANO MORENO GALERA

    más de 9 años

    sabeis donde puedo encontrar una foto del conjunto LOS GAVILANE DE CARDONA., COROMINA,¿ME PODEIS AYUDAR . GRACIAS Y SALUDOS

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies