2015 — VERKAMI: 5 años haciendo historia del crowdfunding
×

Descripción del proyecto

El club dels llops és un espectacle familiar i innovador. Una aventura original que sorgeix del clàssic de 'la Caputxeta Vermella'.

Una comèdia musical per a tots els públics. Recomanada a partir de cinc anys.

L'obra serà protagonitzada per quatre actors.

SINOPSI La Glòria ha de creuar el bosc per portar un cistell a casa l'àvia i no vol que ni el Pere, el seu amic, ni la Ka, la nena nova del poble, l'acompanyin.

La Ka explica una vella història sobre una nena que va creuar el bosc i va ser enganyada i devorada per un llop per aconseguir que la Glòria agafi por i deixi que l'acompanyin. Però tot i això ella no es fa enrere. Així que els altres dos decideixen seguir-la i salvar-la, si arriba el cas.

Un cop al bosc la Glòria es troba amb en Sam, fanàtic dels llops, inventor i aventurer, i gràcies a la supra-brúixola, el seu darrer invent, s'encaminen per una drecera. Però quan els altres dos els veuen junts creuen que han de salvar a la Glòria i en el rescat es trenca la supra-brúixola.

Els quatre es trobaran al mig del bosc sense saber tornar al camí de casa. Així s'hauran endinsat en l'aventura més apassionant de les seves vides. Una aventura on es desvetllaran les seves pors i, els uns als altres, s'ajudaran a superar-les.

NECESSITATS
Els diners demanats seran destinats a les principals despeses de creació per iniciar el projecte, com són: autors del text i de les músiques, escenografia, disseny de la imatge, impressió programes de mà, flyers i cartells i vestuari dels personatges.

Des de Les Maries Teatre s'ha pensat en afavorir als nostres mecenes amb posar els vostres noms en la pàgina web, en entrades per veure una de les nostres funcions, cartells i fotos de l'espectacle signades per l'equip artístic i el CD amb les músiques de 'El Club dels Llops'. A més a més, tens l'oportunitat de conèixer de ben aprop els personatges de l'espectacle.

VALORS PEDAGÒGICS La història que viurà cadascú d’aquests personatges transmetrà indirectament als nens i nenes, que vegin l’espectacle, un seguit de valors educatius i pedagògics.

Partint de la base, que moltes d’aquests valors o qualitats que són molt útils pel creixement d’un nen, els arribaran a través de les anècdotes o referències que es fa a l’obra dels contes clàssics, amb El club dels llops volíem anar més enllà. Els personatges de la nostra història ens aporten valors com:

 • El companyerisme i l’amistat.
 • L’acceptació d’un mateix i dels que t’envolten.
 • L’acceptació d’una nova vida (canvis estructurals en una família).
 • El descobriment i la superació de les nostres pors.
 • El respecte, l’admiració i educació per la natura i els éssers vius.

El club de llops ens aporta un valor molt gran en quan a companyerisme i amistat. Un valor que moltes vegades els nens obliden.

La Glòria, una nena ‘presumida, assenyada i preciosa’ rep bulling a l’escola. Això fa que ella es comporti distant amb els seus amics i, sense saber-ho, creï una façana de rebuig i protecció i moltes vegades pugui semblar freda i poc amigable. La Glòria haurà de superar aquesta acceptació de sí mateixa i de tots els que l’envolten.

En el cas d’en Pere, amant dels seus amics i el nen més petit, innocent i tendre de la colla, també haurà de superar les seves petites pors. Les pors clàssiques que podria tenir qualsevol nen de la seva edat: por a la foscor, por a quedar-se sol al bosc, por a no poder dormir per les nits. Serà el seu aferrat sentit de l’amistat que farà que trenqui amb tot aquest món de pors que el té una mica atrapat.

A través del personatge de la Ka, una nena nova al poble, molt enèrgica, amant de les històries i dels contes, veiem que per ella viure l’aventura amb aquests nous amics serà d’allò més apassionant i sorprenent. Doncs, amb ells podrà entendre i superar la por a perdre l’estima del seu pare qui, després de separar-se de la seva mare, ha refet la seva vida i està apunt de tenir una nova filla. Ella haurà, doncs, d’acceptar la seva nova vida.

I en Sam. En Sam és un nen aventurer, explorador, apassionat pels llops i per la natura. Li agrada molt jugar i passar-ho molt bé amb els seus amics. Però, sense adonar-se’n, li dona un valor molt elevat a l’amistat i a no voler quedar-se sol. Ell mai té por de res. Potser és aquesta la seva por. En el desenllaç de l’aventura de El club dels llops, en Sam descobrirà quina és la seva por.

El respecte, l’admiració i l’educació per la natura i els éssers vius, el veiem amb la passió i el coneixement que té en Sam en tot el que envolta la vida dels llops, i el seguit d’històries que la Ka extreu dels contes i anècdotes que li explica el seu pare. Tan mateix, perquè tota l’aventura succeeix en l’interior d’un bosc.

ESCENOGRAFIA
L’obra es desenvoluparà en un bosc. Així doncs, un dels elements més característics de l’escenografia seran els arbres.

També hi haurà elements com roques i una estructura que simularà una casa, indicant el final del poble.

Per la creació d’aquests elements escenogràfics, s’ha volgut potenciar el valor educatiu del respecte per la natura, a través del reciclatge. Així doncs, molts dels materials seran reutilitzats i reciclats.

Gràcies a tots!
Les Maries Teatre

Títol espectacle EL CLUB DELS LLOPS Companyia LES MARIES TEATRE Autor MARC MIRAMUNT Músiques ELOI ORTELLS Llenguatge escènic TEXT TEATRAL MUSICAL Intèrprets GERARD FLORES, JOAN OLIVÉ, MARIA COLL i MARIA BERENGUER Direcció MARC MIRAMUNT Il·lustració RAQUEL RIBA Escenografia: AITOR RODERO Vestuari LES MARIES TEATRE La gorra del llop AITOR RODERO Lletra cançons MARC MIRAMUNT Producció LES MARIES TEATRE

 

Comparte el proyecto con tus amigos

Publica el widget del proyecto
Selecciona el tipo de widget que más encaja con tu web. ¡Es solo copiar y pegar!


Preguntas y respuestas(0)

 • No hay ninguna pregunta
Si quieres saber más pregúntale al autor

El Club dels Llops

Conseguidos1.955€
de1.900€
100% conseguidos Conseguido!
Quatre nens es troben al mig del bosc sense saber tornar al camí de casa. S'endinsaran en l'aventura més apassionant de les seves vides. Una aventura on es desvetllaran les seves pors i, els uns als altres, s'ajudaran a superar-les.
Creado en: Castelloli

¡Gracias! Esta campaña de crowdfunding terminó el 21 de Enero de 2012.

 
 • Aportando 10€
  23 Mecenas

  Aparèixer als agraïments en la nostra pàgina web + Foto signada per l'equip artístic.

 • Aportando 25€
  39 Mecenas

  Aparèixer als agraïments de la nostra pàgina web + Foto signada per l'equip artístic + 2 Entrada per veure l'espectacle.

 • Aportando 45€
  6 Mecenas

  Aparèixer als agraïments de la nostra pàgina web + 3 Fotos signades per l'equip artístic + 3 Entrades per veure l'espectacle + CD amb les músiques de 'el Club dels Llops'.

 • Aportando 60€
  8 Mecenas

  Aparèixer als agraïments de la nostra pàgina web + 4 Fotos signades per l'equip artístic + 4 Entrades per veure l'espectacle + 2 CD's amb les músiques de 'El Club dels Llops'.

 • Aportando 100€
  0 Mecenas

  Aparèixer als agraïments de la nostra pàgina web + 6 Fotos signades per l'equip artístic + 6 Entrades per veure l'espectacle + 2 CD's amb les músiques de 'El Club dels Llops' + 2 Cartells signats.

 • Aportando 200€
  0 Mecenas

  Aparèixer als agraïments de la nostra pàgina web + 8 Fotos signades per l'equip artístic + 8 Entrades per veure l'espectacle + 4 CD's amb les músiques de 'El Club dels Llops' + 4 Cartells signats + Trobada amb els actors un cop finalitzi la funció.

¡Gracias! Esta campaña de crowdfunding terminó el 21 de Enero de 2012.

 

Blog del proyecto (2)

2 actualizaciones más verlas todas

Autor/a del proyecto

Foto de les Maries teatre
les Maries teatre
LES MARIES Teatre és una jove companyia, que sorgeix de la unió de Maria Coll i Maria Berenguer. Ambdues es coneixen al Col·legi de Teatre de Barcelona, on inicien els seus estudis en el món de la interpretació. ... Leer más
les Maries teatre tiene 0 proyectos más en verkami. Puedes encontrar más información en http://on.fb.me/vk_LesMariesTeatre