❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

fem arribar elBus.cat fins el #9N!...amb el teu nom!

Ajuda'ns a fer que elBus.cat no pari de circular! Imprimirem EL TEU NOM a la carrosseria i el mostrarem a totes les poblacions que visitem durant tot el 2014. El teu nom serà present l'11 de setembre a Barcelona i el 9 de novembre en un Bus històric per unes dates històriques.

elBus.cat

Un proyecto de

Categoría

Creado en

Vic
0
segundos
9
Aportaciones
225€
De 3.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Fa 8 mesos, 3 empresaris de Lleida, Manresa i Vic vàrem iniciar el projecte de elBus.cat. Vàrem comprar aquest autobús anglès del 1972, el vàrem arreglar, restaurar i pintar amb l’Estelada, la Senyera i la bandera d’Europa per donar suport al procés que estem vivint a Catalunya.

Hem voltat ja per molts pobles i ciutats del País fent costat a entitats com l’Assemblea; Òmnium i altres. Fins hi tot vàrem portar elBus.cat a Brussel·les en nom de molts Catalans a la manifestació del Dret d’Auto-determinació.

Portem ja fets 8.800 km, però aquest 2014, encara ens queden moltes poblacions per visitar i dates importants com l’11 de setembre i el 9 de novembre que elBus.cat ha de tenir un protagonisme destacat. Mireu el mapa del recorregut.

A què destinarem les vostres aportacions

Finançant Kilòmetres (hem calculat un cost d'aproximadament 3,5€ x km) podrem assumir les despeses de manteniment, lloguer de xofèrs, pagament d'assegurances, mecànics, gasolina (no vegis com gasta el malparit) i altres despeses que genera el Bus en els seus desplaçaments.

El nostre objectiu es aconseguir 1.714Km, uns 6.000€, seria l'ideal per tal de cobrir la majoria de poblacions que ens falta visitar per a diversos actes.

Hem plantejat a la campanya la meitat d'aquest pressupost, el mínim indispensable que assegurar que el Bus.cat segueixi en moviment, però no suficient per arribar a tot arreu on volem ser. Així un cop assegurat el mínim és molt important que seguiu recolzant la iniciativa per tal d'arribar a tot arreu abans del 9N!!

Només així podrem fer costat a les sectorials de l'ANC i Òmnium i ser presents a moltes poblacions de Catalunya que ens demanen la presència de elBus.cat

Sobre les recompenses

Una vegada acabada la campanya, ens posarem en contacte amb tots vosaltres mitjançant el correu electrònic per tal que ens indiqueu amb quin nom voleu que aparegui a elBus.cat.

Podreu passar a recollir els regals al Bus qualsevol dia. Podeu veure el seu recorregut setmanalment a la pàgina de Facebook. Hi haurà la llista de participants. Anunciarem guanyadors del sorteig al Facebook de elBus.cat.

Calendari previst

Posarem el Nom dels participants a finals d'Agost i celebrarem el sorteig a principis de setembre.

+ Info

elbus.cat
facebook.com/elbus.cat

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies