❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Tasta! Toca! Olora!

Viu de la mà de Comediants i de la Fundació Alícia un camí que t’endinsarà intensament en els sentits del gust, de l’olfacte i del tacte; i d’una manera ben especial… com si fossis sordcec. Al Palau Robert de Barcelona, els dies 21, 22 i 23 de juliol, dins el Festival +GREC de Barcelna.

Àurea Millan

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
43
Aportaciones
2.505€
De 12.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Per què apostar per aquest projecte?

La sordceguesa és una doble discapacitat que afecta prop de 3.000 catalans, dels quals 1.800 viuen a Barcelona. Hi ha espectacles adaptats per a persones amb discapacitat, però molt pocs pensats i creats per a aquest col·lectiu.

Tasta! Toca! Olora! és una creació amb un doble objectiu. Per una banda, que les persones amb sordceguesa puguin sentir una experiència única i siguin protagonistes de la cultura. Per altra banda, que les persones no sordcegues puguem apropar-nos a la seva realitat des del gaudi dels sentits.

Inspirat en la pel·lícula Ratatouille, tal com Remy, la rata, guia Linguini, el cuiner, estirant-li els cabells, els mediadors es comunicaran amb l’espectador sempre amb les mans. Així, els participants, privats del sentit de l’oïda i de la vista, emprendran un viatge sensorial i gastronòmic excepcional.

Amb què comptem?

Amb la creació de Comediants d'un viatge sensorial únic i innovador, que no us deixarà indiferents i que ens transportarà a espais desconeguts.

Amb la creació de Fundació Alícia d'una recepta exclusiva del ratatouille, pensada per a les persones sordcegues, perquè els seus pares, mares, mediadors, amics... els la puguin preparar a casa. I perquè nosaltres la gaudim en aquest espectacle!!

Amb el Palau Robert, que és un espai històric i irrepetible on perdre's i gaudir de Tasta! Toca! Olora!.

Amb el Festival GREC 2014, que s'han enamorat de nosaltres i volen que formen part del festival més important d'arts escèniques del país.

A què destinarem les vostres aportacions

Les vostres aportacions són necessàries perquè puguem dur a terme el projecte. Tot i que aquest és un projecte social, hi ha costos materials i humans que cal cobrir per tal de fer-lo realitat i poder arribar a l'estrena. El micromecenatge anirà destinat a comprar l'escenografia i a cobrir els sous dels mediadors que faran possible que experimentem aquest viatge escènic.

Si fem realitat el projecte

Volem anar molt més enllà. Volem que Tasta! Toca! Olora! es converteixi en un preciós record efímer a les ments de tothom... però volem molt més. Volem poder ser l'altaveu de les persones sordcegues per tal que deixin de ser invisibles.

Si estrenem al Festival GREC de Barcelona, implicarem la societat civil en el projecte, però també l'empresa i l'administració. Ja comptem amb el suport del Departament de Cultura, del Departament de Benestar i Família i del Departament d'Ensenyament.

Amb les vostres aportacions i la seva ajuda volem fer créixer aquest espectacle, presentar-lo de la mà d'una exposició sobre la sordceguesa i, així, oferir-lo a museus i a espais polivalents per a escoles i instituts.

Calendari

19 de juny: obertura del projecte a Verkami.

20 de juny: I Congrés Europeu sobre Sordceguesa (CaixaFòrum), on presentarem el projecte.

21 de juliol: Estrena de Tasta! Toca! Olora! als Jardins del Palau Robert.

21, 22 i 23 de juliol: Representacions de Tasta! Toca! Olora! en el marc del +GREC, del Festival GREC de Barcelona.

Setembre i octubre: Tancament de bolos de l'espectacle per a escoles i instituts de cara al tercer trimestre de la temporada escolar 2015.

3 de desembre: Reestrena de Tasta! Toca! Olora! en motiu del Dia Mundial de la Discapacitat.

Qui som?

Tasta! Toca! Olora!

Comediants

Fundació Alícia

Àurea Millan - Punts Suspensius

Albert Marí, David Albanell - Mosquito Corporation

Miquel Guri - The Love Comes Foundation

Ricard López, Núria Bustamante - APSOCECAT

Festival GREC 2014

Palau Robert

Les recompenses en detall

Apareixerà el teu nom als agraïments

Com que seràs part de l'espectacle, el teu nom apareixerà als crèdits de la web i també als dels tríptics dels propers bolos que hauràs fet possibles.

La recepta secreta que la Fundació Alícia ha creat en exclusiva per l'espetacle.

Rebràs per correu la recepta que la Fundació Alícia està fent només per a nosaltres.

Dues entrades per l'espectacle!

Tasta! Toca! Olora! és un espectacle molt especial, pràcticament una experiència individual... per això et reservem dues entrades per l'espectacle.

La Fundació Alícia t'ha preparat per tu i un acompanyant un recorregut sensorial per les seves instal·lacions.

La Fundació Alícia és a Sant Benet, al costat de Manresa, en una ubicació única envoltada de pau. Podràs veure'n les instal·lacions, veure com hi treballa el personal... i gaudir de la tranquil·litat dels paisatges d'un espai irrepetible.

Et regalem la pel·lícula "Ratatouille" mentre et menges la recepta secreta.

Si et sents amb ganes d'aventures, posa't davant de la pantalla, descarrega't l'enllaç que t'haurem enviat de la pel·lícula i, si vols, acompanya-la de la recepta única d'Alícia.

El restaurant Kaiku et convida a gaudir d'una versió culinària de l'espectacle per a dues persones (fins a exhaurir localitats).
El restaurant Kaiku, a la Barceloneta, ens ha preparat només per nosaltres un menú especial inspiradíssim amb l'espectacle. Gaudeix-ne...

Et convidem a tu i a un acompanyant a l'espectacle que vulguis del MÉS GREC del Festival GREC 2014.

El Festival GREC és una explosió de sentits. Entra a la programació, tria l'espectacle que vulguis de la secció MÉS GREC... i a gaudir del món cultural!

Endinsa't en el temps medieval i romànic en una visita exclusiva al Monestir de Sant Benet.

L'històric monestir de Sant Benet t'ofereix una visita única per l'entorn medieval i romànic d'aquest espai.

Passa un cap de setmana únic per a dues persones a l'hotel Món Sant Benet... amb tot inclòs... també els sentits.

En aquest espai únic hi trobem l'hotel Món Sant Benet. Et convidem a passar-hi un cap de setmana que inclou la nit d'allotjament, l'esmorzar al Restaurant Món, un dinar al restaurant La Fonda i un sopar gastronòmic al restaurant L'Ó (d'una estrella Michelin).

Comediants t'ofereix en exclusiva un taller on compartiràs l'experiència de creació de l'espectacle.

Tindràs l'oportunitat única de viure de la mà de Comediants un taller on compartiràs els secrets més íntims de la creació de Tasta! Toca! Olora! on tenen les instal·lacions, a Canet de Mar.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Montse

    Montse

    más de 9 años

    Bona tarda,

    D'entrada dir-vos que em sap molt greu que només s'hagi assolit un 21% del projecte de micromecenatge.

    Malgrat tot, m'agradaria saber si l'estrena segueix endavant pels dies 21 a 23, si ho estreneu pel desembre o com estan les coses.

    Salu

  • Anna Xancó

    Anna Xancó

    más de 9 años

    Encara que no s'arribi al objectiu de recaptació es donaran les recompenses de l'espectacle?

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies