Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

Àlbum i directe en format únic Prozak Soup

Prozak Soup és el nou projecte de Joan Palomares. És una aposta per una nova sonoritat que beu del post-hardcore, la electrónica clàssica i el hip hop crític. Volem editar un disc en un format especial, tan potent com la música que inclourà!

Prozak Soup

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
32
Mecenas
845€
De 800€
Aporta al proyecto

Totes i tots sabem que la trajectòria del músic/a valencià/na que canta en la seua llengua i que ho fa al seu territori és plena d’obstacles. Ens ha dit un pardalet que tant des de València com des de Madrid ens acariciarien del cap si pleguem, venem les guitarres i ens enganxem a una sèrie de La 1. Però l’oferta no convenç i nosaltres continuarem. La nostra oferta és clara, sols plegarem quan sigam el grup que represente Espanya a Eurovisión.

Fem aquest Verkami per donar-vos l’oportunitat als qui vulgueu tindre el nostre treball, titulat Imbècil, en format físic. Per això, en aquesta ocasió no editarem cap tira industrial en format clàssic. No volem arriscar diners, ja arrisquem el futur laboral... Sols farem una tirada artesanal del disc per a totes les que ens el demaneu a través d’aquest projecte de finançament col·lectiu.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

Les vostres aportacions seran l'única font de finançament de l'edició del disc. L'àlbum físic serà una edició limitada, i constarà d’una capsa de vinil amb portada i contraportada, amb un pen-drive que contindrà el disc en mp3 i el format W.A.V. original de la gravació, així com les lletres, i algun element Mèdia sorpresa.

SOBRE LES RECOMPENSES

El concert a 80 metres sota terra serà en una cova del País Valencià a escollir entre els mecenes, on baixarem i farem un directe en format acústic a la llum de la llanterna.

El quadre, és una obra que ha realitzat l’artista Johe One a partir d’una idea original del grup que s’ha fet servir de la portada de l'àlbum. Vinga va, estalvieu-se algun euret de la farmàcia i feu possible que il·legalitzen els anuncis publicitaris de “sopa d’antidepressius", abans que ho inventen. No voliem donar-los la idea, i ara ens sentim responsables…

CALENDARI
El disc ja està gravat i a punt d'entrar a fàbrica. Calculem que podrem entregar les recompenses a partir del dia 1 de juliol. Si aneu al Feslloch, vos les donarem allà!
Si no, us escriurem per comunicar-vos els punts de recollida.

Facebook de Prozak Soup

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

1 comentario

Si ya eres mecenas, iniciar sesión para comentar.

 • Copias de CD's

  Copias de CD's

  más de 4 años

  Hola chicos veo que estáis haciendo un proyecto, para la fabricación de vuestros CD's, tenéis precios?

  En caso afirmativo si nos lo hacéis llegar LO MEJORAMOS!!

  Un saludo,

  Isaac Dios - info@praderasmusic.com

15€
24 mecenas

Àlbum en edició llimitada de Prozak Soup Imbècil en format especial artesanal.

25€
4 mecenas

Àlbum edició limitada de Prozak Soup Imbècil
+ Disc de Joan Palomares Moltes putades i ningun miracle

45€
Quedan 5 (de 8)

Concert acústic a 80 metres sota terra en una cavitat del País Valencià.
+ Àlbum edició limitada de Prozak soup Imbècil en format especial artesanal.

250€
1 mecenas (agotada)

Quadre original tècnica mixta de l'artista Johe One per a la portada de l'album (1'5mx1'00m).

 • Àlbum edició limitada "Prozak soup - Imbècil" en format únic sorpresa.
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.