❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

"Efecte Papallona", nou disc del Blüe!

Sóc el Blüe. Encete esta campanya de crowdfunding per tal de que, entre tots, tirem avant el meu nou disc, "Efecte Papallona", el treball més ambiciós que he fet i del que m'agradaria que puguéreu formar-ne part. Rap en valencià.

elBlueNules

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
73
Aportaciones
1.394€
De 1.300€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Per a qui no em conega sóc el Blüe, un Mc de Castelló de 23 anys, i porte rapejant en valencià des dels 16.

Després d'una trentena de cançons i de 2 cd's autoeditats ( Míster, jo puc fer-ho millor, 2009 i Qui va matar a Alfonso Pérez, 2011), d'uns quants premis i reconeixements i de portar la meua música a tots els racons possibles de la geografia valenciana, encete esta campanya de crowdfunding per tal de que, entre tots, tirem avant el meu nou disc, Efecte Papallona, el treball més ambiciós que he fet i del que m'agradaria permetre-vos formar-ne part.

El que ací vos demane és que em feu l'aportació que considereu convenient, a canvi d'unes recompenses que vos he preparat; això m'ajudarà a costejar el meu nou disc, del que formareu part per a sempre. I, no és massa, però també tindreu la meua eterna gratitud per ajudar-me a portar a terme açò, que tants mals de cap em dóna i tantes hores de son em lleva.

EFECTE PAPALLONA

El més menut i insignificant canvi pot produir una enorme reacció és, en resum, el significat d'Efecte Papallona un important concepte dins de la Teoria del Caos. I això és, precisament, la idea principal que vol transmetre el meu pròxim disc.

Efecte Papallona serà un disc dinàmic i melòdicament potent. Sempre apostant per un extrem cuidat de les lletres, sense perdre l'essència del carrer, i mantenint l'estètica, l'amor i la ràbia que em són característics. Traure-li el màxim de rendiment musical i sonor possible serà faena de Full Basstards, a càrrec de, pràcticament, tota la producció musical, mescla i mastering. Diverses instrumentals Hip Hop i Dubstep tornaran a ser el millor escenari possible per a fer volar la imaginació durant 50 minuts de crítica i autocrítica.

Per a que vos feu una idea del que prepare deixe ací el tracklist del disc:

1- Efecte Papallona

2- Superhero (feat Loren Losada)

3- David vs Goliath (feat Halberto el Cheff)

4- Essere Forte (feat Kaos Serrano)

5- Víctimes del modernisme

6- El que comença sent "te vullc"

7- Imagina

8- Fills Borts (feat C'nsenom Nirrés)

9- Hui és el meu dia (feat Ivan Gosp & Ainoa Ferrer)

10- Atlantis (feat Manu Malnom)

11- Acció i reacció (feat Pau Alabajos)

12- Eixa part del món

13- Bonus track - Silenci (remàster)

L'autèntica revolució naix en tú mateix, i és el primer pas per a ser lliures

A QUÉ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

Gravar un disc és més car del que, a priori, pot parèixer. No només es tracta de la gravació, la mescla i el màster del mateix, sinó que també haurem de fer front al que costa l'edició i les còpies físiques, i també al disseny artístic del mateix.

A tot açò se li sumaria un dels clips que estic preparant, de la cançó Efecte Papallona, aparèixer en el qual forma part d'algunes recompenses. I no m'oblide tampoc dels gastos originats pel mateix Verkami, la compra d'algunes recompenses i el poder preparar una gira mínimament decent per a què, junt a Dj Sinic, Civue, Kaos, Loren i demés sorpreses del directe, puga seguir donant guerra i fent gran açò que tant m'estime.

Per tot això considere que 1300 euros és una xifra que s'adequa prou bé al que necessitem i esperem traure entre tots.

CALENDARI

Pròximament sabreu la data exacta en la que estarà disponible el treball, i com podreu conseguir les vostres recompenses (als concerts, en persona, per correu, etc).

Durant els últims anys he anat regalant-vos parts de mí en forma de cançons sense demanar res a canvi. Ara m'agradaria que puguéreu formar part directament d'este treball i que vos produixca la mateixa satisfacció que em produix a mí el poder-lo fer possible.

Moltes gràcies!

El Blüe

Podeu estar alerta a novetats seguint-me a:
Facebook
Youtube
Twitter
Soundcloud

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • elBlueNules

    elBlueNules
    Autor/a

    casi 10 años

    De la edición del disco se encargará la promotora Metrònom, así que le haré llegar tu oferta y si les interesa que se pongan en contacto con vosotros. Muchas gracias!!

  • Copias de CD's

    Copias de CD's

    casi 10 años

    Hola chicos veo que estáis haciendo un proyecto, para la fabricación de vuestros CD's, tenéis precios?

    En caso afirmativo si nos lo hacéis llegar LO MEJORAMOS!!

    Un saludo,

    Isaac Dios - [email protected]

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies