❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Restauració dels gegants de Llinars amb 40 anys d'història

Enguany en Miquel i la Pepeta, gegants de Llinars fan 40 anys. Abans de la cel·lebració de l'aniversari creiem que necessiten un petit canvi, però ens has d'ajudar. Amb la teva col·laboració els podran tenir un rentat de cara i un canvi de vestuari de la roba mes desgastada. Tot depèn de tu!

0
segundos
8
Aportaciones
250€
De 250€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Després de que els gegants de Llinars passessin molts anys tancats, l'any 2011 la nova Colla Gegantera La Patufa els va recuperar per tirar endavant la cultura gegantera arreu del territori. Els gegants estaven en mal estat i els vam fer les restauracions mínimes per poder sortir. Enguany celebren els seus 40 anys. Es hora que deixin de tenir la cara més lletja de Catalunya. Restaurarem els caps dels gegants perquè siguin al màxim semblants a com eren en un orígen i farem part de la roba nova.

ON ANIRÀN LES APORTACIONS?

Destinarem les vostres aportacions a dos àmbits ben clars:

  • Noves cares: patiran un positiu rentat de cara amb un nou repintat en condicions i digne.

  • Nou vestuari: després de tants anys part de la roba ha quedat desgastada i feta malbé, amb la teva ajuda li farem l'americana del gegant nova i el cosset de la geganta també.

QUAN HO FAREM?

La restauració s'iniciarà tant bon punt es tanqui el projecte de Verkami i si s'ha assolit l'objectiu. Calculem que serà doncs a finals de juny, i que tindrem la restauració finalitzada a finals de Juliol. La celebració dels 40 anys i de la estrena de la restauració serà el 6 de setembre de 2014 a la Plaça dels Països Catalans de Llinars juntament amb la presentació dels nous gegants de Llinars.

LES RECOMPENSES:

Les recompenses s'entregaràn de dues formes:

  • Recompenses Materials: a l'acte de presentació de la restauració i aniversari dels 40 anys el 6 de setembre de 2014.

  • Recompenses de diplomes i invitacions: es faran arribar a través de correu postal o correu electrònic segons convingui.

Facebook de la colla

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies