❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

La nena de papà

'La nena de papà' és un curtmetratge que fem com a treball final de grau en Comunicació Audiovisual, a la UPF. El seu argument és el d'un exemple de la cerca de la llibertat per part d'una adolescent que ha estat tancada sense sortir de casa seva, des de ben petita, vivint en un món irreal.

José F. Ríos Cases

A project of

Category

Created in

0
seconds
47
Patron
2.510€
From 2.500€
Contribute to the project

Teaser La nena de papà

Sinopsi

Una nena de setze anys juga a fet i amagar. O no? Potser només està aprofitant que no hi ha ningú per casa per buscar allò que necessita.

La nena de papà és la història d’aquell moment en que dius prou. És una historia d’adolescència, de l’instant en què t’ho comences a plantejar tot d’una forma diferent. És un curtmetratge sobre preguntes que mai han tingut resposta i sobre xocs, sobre els xocs amb una realitat que ja no existeix i el gran xoc de la veritat quan arriba de forma sobtada.

La nena de papà és un món que es trenca i un altre món nou que tímidament saluda.

Claudia Trujillo és la nostra protagonista adolescent que interpreta a Marina.

El paper d' Ernest està protagonitzat per l'actor Josep Lluís Gómez

Tots dos es complementen amb les "actuacions" de la nina Paula


Realització del curtmetratge, ficció, La nena de papà: L'inici de la gravació es fa la setmana del 5 de maig de 2014, a la masia Santa Creu i el seu entorn a La Fortesa, municipi de Piera (comarca de l'Anoia).Els protagonistes són a punt per actuar.


L'equip de rodatge davant la masia Santa Creu.


A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

Les aportacions que ens feu serviran per pagar:

Els drets de música
La decoració de la posada en escena i la compra de vestits.
Els lloguers de càmera, òptiques, equip de so i material d'il.luminació.
Despeses de transports i desplaçaments dels equips i dels materials de lloguer.
L'alimentació d'un mínim de tres jornades de rodatge per a tot l'equip.
Despeses d'edició, postproducció i etalonatge.
Promoció de l'estrena.

Malauradament l'ajuda institucional, avui en dia, és insuficient i precisem del vostre ajut. També disposem per la venda de samarretes amb una il.lustració especial feta pel grup Metamnesia.

L'equip promotor, format pels estudiants Aina Araújo, David Barreda, Ferran Duran, Jöel Holgado, Carlos Puig i José F. Ríos, no perceben cap retribució. De la mateixa manera els protagonistes Claudia Trujillo i Josep Lluís Gómez, tampoc no reben cap retribució pel seu treball.


CALENDARI PREVIST

Rodatge: durant el mes de maig de 2014
Postproducció: fins a finals de juny de 2014
Estrena i lliurament de les recompenses als mecenes: durant l'estiu de 2014.

SEGUEIX-NOS!

facebook.com/lanenadepapa
lanenadepapa.com

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

5€
4 backers

Menció del teu nom als crèdits del curtmetratge.

10€
8 backers

Menció del teu nom als crèdits + Visionat del film per Internet.

20€
12 backers

Menció del teu nom als crèdits + Visionat del film per Internet + Un pòster del film signat per l'equip + Un pin + La invitació per a l'estrena.

30€
6 backers

Menció del teu nom als crèdits + Visionat del film per Internet + Un pòster del film signat per l'equip + Un pin + La invitació per a l'estrena + Un full de l'storyboard.

40€
1 backer

Menció del teu nom als crèdits + Visionat del film per Internet + Un pòster del film signat per l'equip + Un pin + La invitació per a l'estrena + Un full de l'storyboard + Una samarreta del film dissenyada per Metamnesia.

50€
7 backers

Menció del teu nom als crèdits + Visionat del film per Internet + Un pòster del film signat per l'equip + Un pin + La invitació per a l'estrena + Un full de l'storyboard + Una samarreta del film dissenyada per Metamnesia + La reproducció d'un relat de Jöel Holgado + Visita a la masia de Santa Creu a La Fortesa i invitació a berenar amb l'equip.

100€
3 backers

Menció del teu nom als crèdits + Visionat del film per Internet + Un pòster del film signat per l'equip + Un pin + La invitació per a l'estrena + Un full de l'storyboard + Una samarreta del film dissenyada per Metamnesia + La reproducció d'un relat de Jöel Holgado + Visita a la masia de Santa Creu a La Fortesa i invitació per a dues persones, a berenar amb l'equip + Una caixa de prèssecs de la finca Santa Creu.

150€
2 backers

Menció del teu nom als crèdits + Visionat del film per Internet + Un pòster del film signat per l'equip + Un pin + La invitació per a l'estrena + Un full de l'storyboard + Una samarreta del film dissenyada per Metamnesia + La reproducció d'un relat de Jöel Holgado + Visita a la masia de Santa Creu a La Fortesa i invitació per a dues persones, a berenar amb l'equip + Una caixa de prèssecs de la finca Santa Creu + Un DVD del curtmetratge.

250€
4 backers

Menció del teu nom, com a productor associat, als crèdits + Visionat del film per Internet + Un pòster del film signat per l'equip + Un pin + La invitació per a l'estrena + Un full de l'storyboard + Una samarreta del film dissenyada per Metamnesia + La reproducció d'un relat de Jöel Holgado + Visita a la masia de Santa Creu a La Fortesa i invitació per a dues persones, a berenar amb l'equip + Una caixa de prèssecs de la finca Santa Creu + Un DVD del curtmetratge + El guió del curtmetratge signat per l'equip.

Cookies help us to offer our services. Continuing to browse entails acceptance of their use.