❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

El Somni

'El Somni', basat en la comèdia de William Shakespeare, és el primer projecte teatral d'Els McGregor Teatre, amb l'estrena prevista per al proper mes de juliol a Barcelona. Som una companyia jove i tenim ganes de prorrogar. BENVINGUTS!

Els McGregor

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
86
Aportaciones
1.715€
De 1.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Els McGregor Teatre presenten EL SOMNI, adaptació pròpia de la comèdia de William Shakespeare El Somni d'una Nit d'Estiu.

En la nostra dramatúrgia, l'acció se centra en la trama dels quatre enamorats i els éssers màgics. D'aquesta manera, ens servim d'un clàssic del teatre en vers per dur a terme una reflexió sobre l'amor i la llibertat.

Oferim una posada en escena a l'aire lliure amb una disposició propera al públic, a fi d'establir-hi un contacte directe sense desvincular-nos mai de l'espai exterior i l'ambient del bosc que centra l’acció dels personatges en el text de l’autor anglès.

Una barreja de màgia, llibertat i amor amb la qual una companyia jove de teatre té moltes coses a dir.

SINOPSI

Hèrmia, obligada a prometre’s amb Demetri, desafia la voluntat del seu pare i la llei d’Atenes, tot fugint al bosc amb el seu estimat Lisandre. L’ambiciós Demetri no dubtarà a empaitar Hèrmia, a qui tant desitja. Amb l’entrada en joc d’Helena, amiga d’Hèrmia i alhora enamorada de Demetri, trobarem aquests quatre joves tan desorientats al bosc com ho estan en llurs pròpies vides. I perduts enmig d’un bosc sotmès a l’enfrontament entre les forces màgiques, les voluntats de cadascun, ja febles de per sí, penjaran d’un fil. Serà Oberon, rei de les fades, qui, amb la col•laboració del maldestre follet Puck, manipularà llurs desitjos. Lisandre ja no estimarà Hèrmia. Tampoc ho farà Demetri. Helena esdevindrà la nova reina de cors per una nit. I en despuntar l’alba, l’efecte de l’encanteri haurà desaparegut i tot retornarà a la normalitat. O potser no del tot...

L’EQUIP

Producció / Els McGregor Teatre

Autor / William Shakespeare

Direcció / Judit López

Dramatúrgia/ Aleix Duarri, a partir de la traducció de J.M. de Sagarra

Intèrprets / Xavier Alomà, Marc Andurell, Clàudia Benito, Anna Berenguer, Lara Correa i Laura Riera

Escenografia, vestuari i caracterització / Helena Torres

ELS MCGREGOR TEATRE

Hi ha persones que canten. Hi ha persones que neixen en pobles on es fabriquen draps. Hi ha persones que estimen Ibsen, n’hi ha que estimen Shakespeare. D’altres, estimen Ewan McGregor. Hi ha persones que persegueixen la totxka. Hi ha persones que escriuen. Hi ha persones que… Com dir-ho? Hi ha persones que dominen l’eyeliner. N’hi ha que viatgen, que descobreixen joies a Youtube, que cuinen sushi o que escolten jazz. Hi ha persones que cuiden els altres. Hi ha persones que compren per Internet. Algunes ploren amb les pel•lícules romàntiques, i a d’altres els agrada Kurosawa. I Woody Allen. I sí, Walt Disney. Hi ha persones que cusen, que dibuixen… N’hi ha que ho grapen tot. Hi ha persones amb por als extraterrestres. Hi ha persones que es posen malles.

I hi ha persones que, un dia, amb les malles posades, es coneixen a l’Institut del Teatre i per una estranya conjunció dels astres es converteixen en família, en un clan. I ja posats, decideixen treballar junts. Així neixen Els McGregor Teatre.

El Somni és el primer projecte d’aquesta companyia jove.

PER QUÈ 1.500 EUROS?

Aquesta quantitat proposada al projecte de micro mecenatge anirà destinada integrament a les despeses i costos del pressupost de producció (fins abans de l’estrena) de El Somni. Destinarem aquests 1.500 euros a: construcció d’escenografia, confecció de vestuari, material de promoció, etc.

Els McGregor Teatre volem donar-vos les gràcies anticipadament a tots aquells que us interesseu pel nostre projecte, els qui ens ajudareu a fer-lo possible i sobretot als mecenes, que amb les vostres aportacions permetreu a una jove companyia amb moltes ganes de fer-se un lloc en el món del teatre engegar el seu primer projecte. Moltes gràcies a tots i a totes!

LES RECOMPENSES

Les recompenses seran entregades a les primeres representacions del nostre Somni, que tenim previstes per al mes de juliol. L'equip de producció es posarà en contacte directament a través de correu electrònic amb tots els mecenes per facilitar-los més informació.

PER SEGUIR-NOS O CONTACTAR AMB NOSALTRES:

Twitter
Facebook

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#01 / Imatges dels assajos

Us oferim un tastet de la feina que Els McGregor estem fent a la sala d'assaig:

Hèrmia (Clàudia Benito) i Lisandre (Marc Andurell)

Hèrmia (Clàudia Benito) i Demetri (Xavier Alomà)

Oberon (Anna Berenguer) i Puck (Laura Riera)

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies