❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Discover the 10 most exciting projects of 2019!

bROOTS, reggae mallorquí

Volem empeltar les arrels de la música 'reggae' amb les nostres arrels. Cantam per a la igualtat i la llibertat de tots els pobles i persones. Cançons amb missatge i compromís: identitat, llengua, cultura i natura. Necessitam la teva col·laboració per a enregistrar el nostre primer disc 'Revolució'!

Toni Xango

A project of

Category

Created in

0
seconds
128
Pledges
5.512€
From 5.460€
Contribute to the project
View project in Castellano

bROOTS és un grup de reggae mallorquí creat el 2013 per Toni Muntaner "Xango" (veu) i Llorenç Barceló (teclats). Ben aviat s'hi incorporen Nico Soto (bateria) i Josep Castell (baix als concerts). El tema demo "Revolució" ha estat enregistrat entre 2013 i 2014, amb la col·laboració de Víctor Tugores (baix a l'estudi), Miquel Muntaner (guitarres a l'estudi), Eduard Riera (flabiol), Poli Bauzà (veus), Maria Rosselló (veus) i Miquel Brunet (enregistrament i producció) als estudis Ona Edicions de Bunyola.

OBJECTIU

El disc Revolució serà la carta de presentació de bROOTS. Ens hem proposat enregistar-lo en les millors condicions, tant artístiques com tècniques i de producció, perquè com diu l'escriptor Jaume Santandreu, " l'ètica pot arribar a la gent a través de l'estètica".

La meva il·lusió personal és fer arribar un missatge ètic a totes les persones que escoltin les nostres cançons. Un discurs compromès amb Mallorca, que es pot traslladar a altres llocs i societats, i es basa en la igualtat, el respecte i la solidaritat. Voldria que la meva visió d'un futur sostenible arribés a tothom que està obert a escoltar-la, però també a qui simplement vol gaudir de la música.

El reggae és una música alegre, alhora que mística i relaxant, però que sobretot serveix per a expressar-se, protestar i conscienciar. Una música que, amb optimisme, ens convida a defensar els nostres drets i actuar contra la injustícia que ens envolta. Cançons de revolta, que ens ajuden a no perdre l'esperança d'avançar cap a un món més just, especialment en moments com l'actual, on no trobam justícia enlloc.


PRESSUPOST

Necessitam 4.513€ (+ 947€ d'IVA) per a cobrir les despeses d'enregistrament, mescla, masterització i producció. Aquest pressupost ens ofereix molt bona relació qualitat-preu, considerant les instal·lacions, el material d'Ona Edicions i la feina del tècnic-productor. També s'ha de tenir en compte que, amb les darreres pujades d'imposts, gairebé LA MEITAT del cost de qualsevol projecte artístic o cultural és per a l'Administració.


CALENDARI

Tenim previst enregistrar, mesclar i masteritzar el disc durant els mesos de maig, juny i juliol d'aquest mateix any 2014. Si tot va bé, tendrem els discs a la nostra disposició a finals d'estiu.

El concert de presentació del disc es farà a la tardor 2014 a Palma, i el mateix dia procurarem tenir totes les recompenses ja repartides. Reservarem algun teatre o sala de concerts de Palma per a l'esdeveniment, però fins aquest estiu no podrem consultar-ne la disponibilitat. Llavors fixarem la data de presentació del disc, i la comunicarem personalment a tots els mecenes.

A més de la presentació a Palma, no descartam la possibilitat de fer un o diversos concerts de presentació alternatius a pobles distants de Ciutat, depenent també de la demanda dels nostres mecenes i la disponibilitat dels espais adequats de cada zona.

RECEPCIÓ DE RECOMPENSES

L'enviament de recompenses per correu postal em suposa una despesa que no està inclosa en la recaptació de 5.460€. L'assumiré de bon gust, però per evitar que es converteixi en un preu desorbitat, agrairé que tots els mecenes us poseu en contacte amb mi: xangoreggae@gmail.com, per tal d'agilitzar al màxim l'enviament de les recompenses, organitzar-ho bé i reduir-ne els costs. Per a fer-vos arribar les recompenses materials, hi ha vàries opcions:

 • Els mecenes que assisteixin a la presentació del disc, podran rebre les recompenses després del concert, deixant-nos uns deu minuts per a agafar aire i canviar-nos de roba.

 • Intentaré entregar les recompenses personalment també als mecenes que no assisteixin a la presentació, posant-me d'acord amb cada un per a quedar, quan hagi de passar pel seu poble o barri, aprofitant els concerts que realitzo arreu de l'Illa durant tot l'estiu.

 • Com a última opció, els mecenes que visquin fora de Mallorca o no em puguin trobar fàcilment, rebran la recompensa per correu postal, i n'assumiré la despesa.


AJUDA AMB LES APORTACIONS

Problemes per a fer l'aportació a través d'internet? No saps com fer-ho? No tens targeta de crèdit? No tens temps? Cap problema! Posa't en contacte amb mi telefonant al 608 90 10 85 (Toni Xango) i t'ajudaré amb el que pugui per tal de que la teva aportació pugui ser ingressada en aquesta pàgina.

Vagi per dit que pots confiar amb aquesta pàgina; el sistema de pagament està molt ben controlat, i té un procediment relativament senzill per a qualsevol usuari. Els companys de Verkami són de fiar! ;-)


Si teniu qualsevol altre dubte, respondré a totes les preguntes que em faceu a l'apartat "preguntes i respostes" (a baix d'aquesta mateixa pàgina) o al meu e-mail personal: xangoreggae@gmail.com.

MOLTES GRÀCIES per les vostres aportacions! O en qualsevol cas, per haver llegit aquest escrit i haver mirat el vídeo de dalt. Espero que pugueu escoltar també tot el que tenc per cantar-vos!

@ToniXango

Facebook
Twitter

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

3 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

 • Toni Xango

  Toni Xango
  Author

  over 6 years

  Moltes gràcies pels ànims, Biel!

 • BIEL CARDONA

  BIEL CARDONA

  over 6 years

  lo conseguireis sois unos cracs

 • Toni Xango

  Toni Xango
  Author

  over 6 years

  ueeep

#01 / MOLTES GRÀCIES!!!

Ho hem aconseguit!

A partir d'ara, podem dir que 'bROOTS' és un grup de més de 130 persones (músics + mecenes). 'Revolució' és també el vostre nou projecte, i saber que feim aquest camí junts, ens omple d'energia i il·lusió. Gràcies de tot cor a tots els que heu fet grans o petites aportacions!

Toni Xango.

6€
7 backers

DESCÀRREGA ANTICIPADA

dels 8 temes del disc 'Revolució'

12€
20 backers

ENTREGA EN MÀ A MALLORCA

CD físic
+ Agraïment al llibret del CD
+ Descàrrega anticipada

15€
7 backers

ENVIAMENT 'NACIONAL'

CD físic
+ Enviament 'nacional' (territori espanyol)
+ Agraïment al llibret
+ Descàrrega anticipada

20€
23 backers

PACK MALLORQUÍ

CD físic
+ 2 entrades concert presentació
+ Agraïment al llibret
+ Descàrrega anticipada

25€
19 backers

PACK 'NACIONAL'

CD signat i dedicat
+ Samarreta
+ Enviament 'nacional'
+ Agraïment al llibret
+ Descàrrega anticipada

30€
29 backers

GRAN PACK MALLORQUÍ

CD signat i dedicat
+ 2 entrades presentació
+ Samarreta
+ Agraïment al llibret
+ Descàrrega anticipada

40€
3 backers

VÍDEO EXCLUSIU

Vídeo de la cançó elegida pel mecenes, interpretada al local d'assaig
+ Agraïment destacat al llibret del disc

50€
16 left (of 30)

CONCERT EXCLUSIU A L'ESTUDI

Amb visita guiada als estudis Ona Edicions (Bunyola), explicació i curiositats de l'enregistrament
+ Agraïment destacat al llibret del disc

150€
0 backers

CONCERT PRIVAT DE TONI XANGO

Els temes de 'bROOTS' en versió íntima, a més de versions acústiques de Bob Marley, Bob Dylan, Lluís Llach, J.M. Serrat, Antònia Font i Sopa de Cabra.
(Només a MALLORCA i en entorns PRIVATS, no oberts al públic. Consultar disponibilitat a xangoreggae@gmail.com).
+ Agraïment destacat al llibret del disc

350€
5 backers

CONCERT DE 'QUATRE bROOTS'

Bateria, baix, teclats, guitarra i veu.

+ Equip de sò inclòs!

Consultar disponibilitat: xangoreggae@gmail.com

Només fins a 200 persones de públic.

Concerts fora de Mallorca amb despeses de viatge afegides.
+ Agraïment destacat al llibret del disc

500€
0 backers

CONCERT DE 'SIS bROOTS'

Bateria, baix, teclats, guitarra rítmica, veu, instrument 'stuck-line' i instrumentista tradicional.

Equip de so i disponibilitat a consultar: xangoreggae@gmail.com

Concerts fora de Mallorca amb despeses de viatge afegides
+ Agraïment destacat al llibret del disc

750€
1 backer

CONCERT DE bROOTS + COL·LABORADORS

Equip de so i disponibilitat a consultar: xangoreggae@gmail.com

Concerts fora de Mallorca amb despeses de viatge afegides.
+ Agraïment destacat al llibret del disc

112 people helped bring this project to life

75
are returning backers of Verkami
37
are new backers
 • Ricard Dolz
 • antonicasas
 • xanguito
 • Josep Serra i Colomar
 • bmiro
 • Laia
 • Biel de s'Alqueria
 • Minotaure
 • Miquel Torres
 • ramon de cervera
 • lluqui
 • joffgracia
 • andreUarreu
 • Victoraceitunobautista
 • Pedro Andreo
 • Projecte Fabricantes de Bunyola
 • JoanRibas
 • Marcelpich
 • Ramir
 • maties
 • En Fu
 • Miquel carbonell
 • coqueta
 • jcarles
 • Tomeu Piu
 • Nuredduna
 • Tomeu
 • llorito
 • blinito
 • joanf
Cookies help us to offer you the best experience. Settings