❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

1714-2014 Dues Catalunyes en concert

Es tracta d’un concert amb dues parts que volen ser un punt de trobada entre dues realitats musicals – dues Catalunyes – la del 1714 i la del 2014 consistents en la trobada de tres autors: el primer en Francesc Valls i Galan (1671 – 1747) i els altres dos Poire Vallvé i Manel Forcano.

Orfeó Gracienc

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
6
Aportaciones
120€
De 3.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Trobada de compositors i cantaires:

Es tractaria d’un concert amb dues parts que volen ser un punt de trobada entre dues realitats musicals – dues Catalunyes – la del 1714 i la del 2014 consistents en la trobada de tres autors: el primer en Francesc Valls i Galan (1671 – 1747) i els altres dos Poire Vallvé i Manel Forcano. El nexe conductor, el fil que els unirà estretament serà l'expressió de música i sentiment que l'Orfeó Gracienc generarà a partir de interpretar-los a tots tres en un mateix concert que, més enllà d'unir musicalment els catalans del 1714 amb els del 2014 permetrà també unir els anhels del 1714 amb els del 2014 d'un poble que continua present al món i amb voluntat de ser.

Així, el concert vol ser un pont entre el que va quedar el 1714, un Born arrasat, amb la interpretació de la missa de difunts composta pel compositor Francesc Valls , mestre de capella de la Catedral en aquells moments, després dels horrors de la derrota, i, amb el Born que s'obre a la llum, amb la interpretació i estrena de la cantata Born (1714-2014) composada per a l'ocasió per Poire Vallvé sobre uns poemes de Manuel Forcano. Un recull de cinc poemes que ens animen a aixecar-nos i mirar endavant a partir de la batalla perduda, assumint el dolor, trencar el silenci i alçar la veu.

Aquest concert permet també incorporar per a la interpretació de la cantata els infants de dos dels grups de l'Escola Coral de l'Orfeó Gracienc així com també el Cor de noies de l'Orfeó Gracienc. Una trobada intergeneracional per a una commemoració que també ho és.

Direcció musical i artística: Poire Vallvé

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

A la composició literària i musical de l'obra "Born" i al pagament dels músics participants.

CALENDARI

Concerts ja programats el 15 de juny i l'11 de setembre de 2014

Durada del concert: una hora i dos quarts repartida en dues parts

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies