❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Bateig de la colla castellera Vailets de l'Empordà

La colla es bateja el dia 30 de març, i té com a colles padrines, els Minyons de Terrassa i els Marrecs de Salt. Per a poder assumir els costos de tota la actuació i celebració, demanem un cop de mà!

Vailets de l'Empordà

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
46
Aportaciones
2.645€
De 2.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

El dia 30 de març de 2014 la nostra colla dels Vailets de l’Empordà es bateja, tenint com a padrins els Minyons de Terrassa i els Marrecs de Salt.

Per a poder assumir els costos de tota la actuació i celebració, demanem un cop de mà!

Fem entre tots que sigui una gran festa!!

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

Les aportacions ens serviran per cobrir les despeses del bateig:

  • Transports de castellers

  • Difusió de la diada: pòsters, flyers, pancartes,...

  • Dinars,, begudes, etc.

  • Records per les colles

  • Organització del ball

Alhora, ens serviran per a tenir material per a la colla, com els cascs per la mainada i les camises.

CALENDARI

El dia 30 de març es podrà fer entrega de les recompenses.

Algunes de les recompenses que podeu aconseguir

HISTÒRIA DE LA NOSTRA COLLA

Des de l’any 2009 un grup d’amics van començar a donar voltes a la idea de formar una colla a l’Empordà.

No és fins a l’octubre del 2012 que la idea agafa forma amb l’aparició de més gent amb la mateixa voluntat i es planteja la opció d’engegar aquest nou projecte. Tres dels amics van reunir-se amb l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, ja que és un municipi ben situat a la comarca, amb un teixit social actiu i amb equipaments municipals per a desenvolupar-hi l’activitat castellera. La resposta del consistori fou positiva, cedint el local d’assaig sense cap cost. És llavors quan aquest grup de gent decideix crear l’entitat formalment i ser una associació censada al municipi de Castelló d'Empúries

El dia 8 de desembre de 2012 es van iniciar els assajos oficialment, tot i tenir les festes nadalenques pel mig, l’entrada de gent nova va ser constant.

Gairebé cap dels castellers de Vailets tenia experiència, per tant, és una colla que inicia l’activitat des de zero. Els assajos es basen en ensenyar els passos per a pujar, col·locar bé els peus, buscar l’equilibri, i la col·locació a la pinya, insistint molt en aspectes de seguretat.

La primera actuació dels Vailets va ser el dia 2 de febrer, Festa Major del municipi de Castelló, on es van oferir als castellonins dos pilars de quatre.

El 10 de març de 2013 es van alçar dos pilars de 4 a la II Duatló de la Muga i el diumenge següent, el 17 de març, tota la colla dels Vailets de l’Empordà es va desplaçar a la Mare de Déu del Mont a fer la ofrena d’inici de la seva primera temporada. Un pilar de 4 dins del santuari i una exhibició que va consistir en un pilar de 4 d’entrada, un 4 de 5 net, un 3 de 6, un 4 de 5 amb agulla net i un pilar de 4 de comiat.

Actualment la colla està formada per veïns de diferents localitats de l'Alt Empordà, entre ells Orriols, Cadaqués, Roses, l'Escala, Vilacolum, Vilamaniscle, Palau-Saverdera, Pau, Vilafant, Figueres,.

MÉS INFORMACIÓ
vailetsdelemporda.cat
Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies