❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Un Conte de Nadal

Un Conte de Nadal és una co-producció de l’Orquestra Camera Musicae i el Cor Infantil Amics de la Unió, encarregada al reconegut compositor català Albert Guinovart. Després de 5 existosos concerts, volem enregistrar-la en CD amb el vostre suport, i fabricar-ne 1.000 exemplars!

Orquestra Camera Musicae

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
32
Aportaciones
1.075€
De 7.850€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Amb aquest projecte volem deixar constància al mercat discogràfic de l'estrena d' Un Conte de Nadal, una obra encarregada al reconegut compositor Albert Guinovart per part de l'Orquestra Camera Musicae i el Cor Infantil Amics de la Unió, i lletres de les cançons en català de David Pintó Codinasaltas, a partir del text original de Charles Dickens.

Després de 5 existosos concerts, volem enregistrar-la en CD amb el vostre suport, i fabricar-ne 1.000 exemplars!

QUI SOM

Orquestra Camera Musicae, de la demarcació de Tarragona!

Vam néixer l’any 2006, sota la direcció artística de Tomàs Grau. D’ençà de la temporada 2008-09 organitzem la nostra pròpia temporada estable de concerts, compaginant el repertori universal amb la descoberta i estrena de noves obres i nous compositors.

Hem gaudit d’una gran rebuda per part del públic català i hem estat seleccionats per participar al San Miguel Mas i Mas Festival, al Festival de Música de Llívia, al Festival Interludi de Calonge i al Festival Internacional de Sabadell, entre d'altres... Paral·lelament a l'activitat concertística, hem enregistrat el 2013 el nostre primer disc: Mediterraneo.

Cor Infantil Amics de la Unió, de Granollers

Vam néixer l’any 1996, dins la Societat Coral Amics de la Unió de Granollers. Dirigits des dels inicis per Josep Vila i Jover, aquesta formació de veus blanques d’entre onze i disset anys destaca per la qualitat, l’eclecticisme i la singularitat de les seves produccions. El cor ha dut a terme òperes infantils, espectacles per a públic escolar i familiar, o concerts teatralitzats; sempre buscant una manera original i sorprenent de presentar la música, renovant així la tradició coral al nostre país.

El Cor Infantil ha estat premiat en diversos concursos i certàmens corals nacionals i internacionals, i recentment ha estat guardonat amb la Silver Rose Bowl com a millor cor amateur d’Europa. També ha dut a terme diversos enregistraments d’entre els quals destaquem Dancing Day de John Rutter i Ceremony of Carols de Britten.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

Els diners que es recullin a VERKAMI aniran destinats a pagar una part dels músics i la totalitat de l'edició, post-producció i fabricació, la resta ja la tenim coberta.

Per tal que l'edició i comercialització del CD sigui possible necessitem una darrera empenta econòmica!

CALENDARI

L'enregistrament l'hem realitzat durant el mes de gener de 2014, la fase d'edició i post-producció serà des del mes de març i fins al maig, i podrem tenir el disc amb nosaltres el proper juny.

La venda, però, no començarà fins el mes de desembre. Per tant, els mecenes podran desposar en primícia d’aquest CD molt temps abans que la resta.

Animeu-vos a convertir-vos en els artífexs d'aquest projecte amb les vostres aportacions. Tots hi sou benvinguts!!!

MÉS INFORMACIÓ

Pots trobar més informació sobre Orquestra Camera Musicae i seguir-nos a:
Orquestra Camera Musicae al facebook
Orquestra Camera Musicae al twitter


Canal Youtube de l'Orquestra Camera Musicae

Pots trobar més info sobre el Cor Infantil Amics de la Unió i seguir-nos a:
Cor Infantil al Facebook
Cor Infantil al Twitter

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies